Rabu, 5 Ogos 2009

HARI DI POLIMAS


gambar kat atas ni masa ira dgn kengkwn daftar kat polimas...bgga dpt gambar kat lambang tu..hahahaha...ira nak dikirakan org terawl gak la yg daftar masa tu...03PPB09F1004 tu la nbr pendaftaran ira...dah hbs daftar utk maklumat peribadi ira di beri bungkusan bju2 dr polimas...de bju kurung batil, bju bengkel, dascoat n tudung batik...yg menyedihkan tu die bg kat ira pki beg plastik g pasr tu jer...sdh kan...masa kat psa dulu pki beg poli lg..dah hbs tu ira luangkan masa dgn mak n ayah sbb dorg nak blik klang...mak nangs tp xpe lg sebln ira blik la nanti...

esoknye ira de hr suai kenal...sbnrnye ira n kengkwn dah lmbt smpi...malu gak tp gamble la....boring gler plak tu...bercerita jer plak tu...pastu bg mkn roti n air kosong jer...ceramah lg then bg mkn nasi..tehn ira g solat pastu br ktorg smbg blik ceramah lg...dah tu ktorg blik...penat tp rasa dah kurus ckit ni...hahahahahaha


ni dah masuk hr ketiga ktorg kat polimas...ira g kelas jalan kaki tp kali ni comfirm x lambat...pg2 lg ira dah out dgn member...best sgt jalan kaki wlupun jauh gak la...

ktorg sume di beri kelompok kelas msg2...yg x blh bla tu tuan haji tu sound direct kat ktorg yg bdk2 metropolitan ni...die kt jgn la terbw2 kehidupan sana kat kmpg ni...

pastu ktorg diberi pd en.yong iaitu PA ktorg...n then die bw kt sume ke kelas ...n buat pendaftaran modul...selesai pendaftaran modul ktorg pun balik naik van sapu...mahal gak la...seringgit sorg...tp papepun peraturan kat cni mmg ketat...kena jadi wanita muslimah...yuhu.....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan