Jumaat, 31 Julai 2009

pengalaman

erm....hahaha...2hr lepas, adalah hr yg plg ira hepi n mgkn menenangkan...nak taw...ira jumpe xbf ira amir ashraf...die makin hensem hahahaha...ira x sangka yg die nak jumpe ira lg. sbb seingat ira die de kat kuantan..rupe2nye die dah keje kat klang..dah 10bln die kat cnie..ira jumpe die just sbb nak minta maaf pasal kisah2 lame..tp bkn pape pun just ktorg pts dulu pun cra baik sbb ktorg x selesa...

die ajak ira g shopping dgn die...stail die ttp same muke smbongnye tu...tp 2 la yg menarik minat ira kat die. die bg ira peluang pilihkan bju kemeja yg cantik2...ira pilihkan bju itam belang ungu..cantik gak la...then die blanje ira mkn kat foodcourt coz die nak cpt nak g keje...bnyk gak la yg ira bncg dgn die..mcm2 ira crt dgn die..dr kisah die hgga la ke ksh saiful (sepupu die)..then ble nak blik, die bgtau ira yg die dah kahwin...berderau darah ira dngr die ckp mcm tu..tibe2 die ketawa besar...ingat kan nape rupenye die berjaye tipu ira yg die dah kahwin...

tp sblm blik ira ckp yg ira minta maaf kat die pasal kisah lame....tp ira hepi sgt...cume pe jadi lpas ni hanye ALLAH n ira je tau....hahahahaha

Tiada ulasan:

Catat Ulasan